PRINCE2 Foundation

PRINCE2 Practitioner

Kalender unserer offentlichen Trainings

   PRINCE2 ATO

 

   ITIL ATO

A cégről, a vállalat vezetése, kapcsolatok, oktatók

Jelenlegi hely

A POTIFOB a projektvezetésre specializálódott képző és tanácsadó vállalkozások nemzetközi csoportja. Tanfolyamokat, iskolázásokat és tanácsadást szolgáltatunk a projektvezetés modern globális módszertanok, standardok, legjobb gyakorlatok felhasználásával, főként:

 • AXELOS® (PRINCE2, MSP, MoP, P3O stb.) termékek
 • Project Management Institute - PMI (PMBOK Guide) standardok
 • Kritikus lánc és a projektvezetés egyéb Korlátozási elmélet alkalmazásai
 • International Project Management Association - IPMA standardok

A PRINCE2 tanúsítvánnyal hitelesített képzéseket nyújtó vezető cég vagyunk. Cégünk a PMI standardok alapján történő projektvezetési képzések területén is egyike a piacvezető képző- és szolgáltató intézményeknek.

Tanfolyamokat angol, magyar, német, és holland nyelven indítunk.

POTIFOB: a PRINCE2 akkreditált képzési szervezete.

Magyarországon tartunk képzéseket, tanfolyamokat.

Mi működik a minőségirányítási rendszere megfelel a nemzetközi szabvány az ISO 9001.

Értékeink: szakértelem, beruházások megtérülése, összhang a világ vezető sztenderdjeivel, rugalmasság és kiváló minőség.

Néhány szám:

 • projektvezetéssel 1997 óta foglalkozunk és 1999-től oktatjuk
 • 2009-2013 július ben több mint 250 PRINCE2 képzést és előadást szerveztünk, melyen több mint 2000 fő vett részt, ebből több mint 234 hitelesített PRINCE2 képzés volt (140+ x PRINCE2: 2009 Foundation, 98+ x PRINCE2: 2009 Practitioner)
 • a részvevők eddigi sikerességi aránya a PRINCE2 vizsgán eléri a 94 %-ot, a PRINCE2: 2009 Foundation több 98%-ot
 • a diákok sikerességi aránya ez idáig 100%-os a P3O Foundation és a MSP Foundation vizsgáin

 

Menedzsment

Ondek Štefan, PMP

managing partner, fő oktató

Ondek Stefan

A PRINCE2 projektvezetési módszertan akkreditált oktatója.

Okleveles senior projektvezető (PMI PMP, PRINCE2, MoP - Management of Portfolios és P3O - Portfolio, Programme & Project Offices  Registered Practitioner, MSP - Managing Successful Programmes Registered Advanced Practitioner, IPMA B,  PRINCE2 Agile, MoV - Management of Value Foundation, Managing Benefits Foundation, TOCICO Certificate of Achievement), PRINCE2, MSP, MoP és P3O Approved Trainer.

Tanácsadó a menedzsment tanácsadás, információs, valamint távközlési technológia és bankszektori területen szerzett tapasztalatokkal.

Projektvezetéssel 1997-től foglalkozik és 1999-től oktatja.

Sikeresen irányított több nagyszabású projektet, például a core banki információs rendszer bevezetését vagy az univerzális bank előkészületeinek tervezését az euró, mint nemzetközi pénznem bevezetésével kapcsolatban. Részt vett és részt vesz szervezetek készségeinek és kapacitásának fejlesztésében a projektvezetés területén - módszertanok, projektvezetési irodák létrehozásában, tanácsadásban, projektvezetők és szponzorok képzésében, a projektvezetők független hitelesítésének nemzetközi standard alapján történő biztosításán és a multiprojektekhez szükséges rendszerek előkészítésében. Megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkezik a Korlátozott elmélet és eszköztára alkalmazása területén - Thinking Process Tools stb. a projekt vezetésére (Kritikus lánc). Rendszeresen előadásokat tart, szakmai rendezvényeken lép fel a projektvezetés területén egyaránt.

Projektvezetési képzéseket vezetett és vezet Szlovákiában, Csehországban, Magyarországban, Ausztriában és Nagy-Britanniában. Mérnöki tanulmányait a Pozsonyi Közgazdaságtudományi Egyetem Kereskedelmi Szakán végezte el, posztgraduális tanulmányait a svájci Universität St. Gallen végezte el. Több képzésen és tréningen is részt vett a projektvezetés, TOC, a puha készségek (soft skills) és vállalatirányítási gyakorlat témájában. Szlovák anyanyelve mellett, folyékonyan beszél angolul, németül és csehül.

Kiválasztott projektek a múltból:

 • PMI standardokon alapuló projektvezetési rendszer bevezetése a kritikus lánc alapelvi felhasználásával egy nemzetközi IT cég szlovák és cseh fiókjai számára
 • tanácsadás az mBank fiókjának az euró, mint nemzetközi pénznem bevezetésének előkészületeivel kapcsolatban
 • a VÚB bank előkészületeinek projektvezetése az euró mint nemzetközi pénznem bevezetésével kapcsolatban
 • a VÚB bank fő (core) rendszere upgradjének projektvezetése
 • projektvezetés a VÚB bank core rendszerének átalakításával és bővítésével kapcsolatban
 • tanácsadás az eSlovakia program vezetésénél, mely közös kezdeményezése a Szlovák Oktatásügyi Minisztériumnak és a Szlovák Távközlési Vállalatnak (ma Szlovák Telekom - T-Com) a szlovák internethasználat támogatásával kapcsolatban, melynek része volt a Számítógépek iskoláknak projekt is - valamennyi szlovák alapiskola és középiskola felszerelése számítógépes tantermekkel és internettel
 • a Szlovák Távközlési Vállalat (ma Szlovák Telekom - T-Com) projektvezetési irodájának (PMO) kiépítése - a PMI standardokra alapuló projektvezetési módszertan kialakításában való közreműködés, a vállalat stratégiai projektjeinek felügyelete és koordinációja, belső projektvezetési tanácsadás, képzési program realizációja projektvezetésről menedzsereknek és csapataik kulcsszereplőinek.

Elérhetőségek:

e-mail: ondek@potifob.com

skype: stefan.ondek

www.linkedin.com/in/stefanondek

 

Ondeková Monika

partner, mentor és coach

Ondeková Monika

Mérnöki tanulmányait a Pozsonyi Közgazdaságtudományi Egyetem Vállalat és Közgazdaságtudományi Karán végezte, majd külföldi tanulmányúton vett részt a Neuchâtel Egyetemen (Svájc). Különböző képzéseket és tréningeket végzett el menedzsment, soft skills, üzletfejlesztés, nyilvánossággal való kapcsolattartás (public relations), webdizajn, SEO, PPC könyvelés és szervezett közigazgatás területén.

PRINCE2 Foundation, MSP Foundation, MoP Foundation, MoV Foundation és P3O Foundation bizonyítvány tulajdonosa és jóváhagyott PRINCE2, MSP, P3O, ITIL, EXIN Invigilator (tanúsító vizsga felügyelete). Mielőtt csatlakozott a POTIFOB vállalat vezetőségéhez, több nemzetközi szervezetben dolgozott, ahol sok tapasztalatot szerzett az eladás, mindennapi üzem irányítás, rendezvények, képzések és projektek szervezése területén.

Folyékonyan beszél angolul, franciául és csehül, anyanyelve a szlovák.

Elérhetőségek:

e-mail: ondekova@potifob.com

skype: monika.ondekova

www.linkedin.com/in/monikaondekova

 

A legnépszerűbb képzéseink tanárai:

Caron Martin

Caron Martin BSc, az MSP Registered Advanced Practitioner, P2RP, P3O Registered Practitioner, okleveles ITIL Service Manager, Managing Benefits Foundation.

Akkreditált MSP, P3O és PRINCE2 tréner.

A P3O (Portfolio, Program & Project Offices) Foundation és Practitioner, MSP (Managing Successful Programmes) Foundation, Practitioner és az Advanced Practitioner, valamint a gazdálkodási szimulációs GamingWorks Challenge of Egypt© és Taikiti Bay© tanfolyamokat vezeti.

Ondek Stefan

Ing. Ondek Štefan, PMP, mérnök - Okleveles senior projekt- és programvezető: PRINCE2, MSP - Managing Successful Programmes, MoP - Management of Portfolios és P3O - Portfolio, Programme & Project Offices Approved Trainer, PMI PMP, PRINCE2, PRINCE2 Agile, MoP és P3O Registered Practitioner, MSP Registered Advanced Practitioner, IPMA B, MoV Foundation, Managing Benefits Foundation, TOCICO Certificate of Achievement. AXELOS tárgya szakértő PRINCE2, MSP és P3O.

Managing partnere és vezetőtrénere a POTIFOB cégnek.

A következő tanfolyamokat vezeti: PRINCE2, MSP, MoP és P3O Foundation és Practitioner, A projektvezetés alapjai a PMI alapján, Felkészítő a projektvezetői vizsgára a PMI módszertan alapján, MSP Advanced Practitioner.

Ondeková Monika

Ing. Ondeková Monika, a POTIFOB vállalat partnere, valamint értékesítési és operatív igazgatója. Több éves tapasztalattal rendelkezik a szervezetirányítás területén az üzleti és a non-profit szektorban.

PRINCE2 Foundation, P3O Foundation, MSP Foundation, MoP Foundation, MoV Foundation bizonyítvány tulajdonosa és jóváhagyott vizsgafelügyelő a PRINCE2, MSP, MoP, P3O, ITIL, EXIN valamennyi szintjén.

Akkreditált business és life coach.

Miroslav Sedlák, PRINCE2 Approved Trainer

PhDr. Sedlák Miroslav, MBA, mérnök - Okleveles senior projektvezető: PRINCE2 Approved Trainer és Approved Invigilator, PRINCE2 és P3O Registered Practitioner,  AXELOS tárgya szakértő PRINCE2.

Folyékonyan beszél magyarul, angolul, anyanyelve a szlovák.

A következő tanfolyamokat vezeti PRINCE2 Foundation és Practitioner.