PRINCE2 Foundation

PRINCE2 Practitioner

Kalender unserer offentlichen Trainings

   PRINCE2 ATO

 

   ITIL ATO

Bevezetés PRINCE2 projektvezetési módszertanba

Jelenlegi hely

 

 

Bevezetés PRINCE2 tanfolyam célja

Röviden bemutatni a PRINCE2: 2009 projektvezetési módszertant, ennek elveit, folyamatait és témáit, valamint a projekt szerepek és felelősségek elosztását a PRINCE2 módszertannal összhangban.

Résztvevők és előnyök

Ez a tanfolyam projektvezetők, csoportvezetők, koordinátorok, elemzők számára alkalmas és mindazoknak, akik:
  • projekteket vezetnek vagy részt vesznek bennük
  • szeretnének gyors áttekintést szerezni a PRINCE2: 2009 projektvezetési módszertanról
 

Bevezetés PRINCE2 tanfolyam válaszol a következő kérdésekre:
  • Mi a PRINCE2 projektvezetési módszertan?
  • Melyek az előnyei, elvei, folyamatai és témái?
  • Hogy szükséges szétosztani a hatásköröket és felelősségeket a projekt tanács, projektvezető és más projekt szerepek között?

A tanfolyam leírása

Bevezetés PRINCE2 félnapos projektvezetési képzés. Tartalma nagy mértékben összhangban van az akkreditált PRINCE2 Foundation tanfolyamunk első fél napjával (de ez a képzés természetesen nem tartalmaz semmilyen akkreditált vizsgát).

 
 
Angol nyelven, angol szakmai  kifejezések használatával valósítjuk meg, de megállapodás szerint el lehet végezni kizárólag angol vagy német nyelven is. Az oktatási anyagokat valamennyi résztvevő (választása szerint) angol nyelven kapja meg.
 
A tanfolyamot az akkreditált PRINCE2 oktatóink vezetik. 
 
A képzésen alapvető áttekintést szerez mind a 7 elvről, 7 témáról és 7 PRINCE2: 2009 folyamatról,  valamint a szerepek és felelősség szétosztásáról a projektben a PRINCE2 módszertan szerint. Ugyanakkor elképzelést szerezhet arról, mit lehet megtanulni a PRINCE2 Foundation és PRINCE2 Practitioner akkreditált tanfolyamokon a projektvezetés területén.
 

Helyszín

 

Budapest

A nyílt tanfolyamokat Budapesten bevált tantermeinkben valósítjuk meg. A félig nyílt és vállalati képzéseinket az ügyfél székhelyén illetve megegyezés esetén más helyszínen valósítjuk meg.

 

Pozsonyi

A Pozsonyi nyilvános tanfolyamokat tarcsuk a saját helyiségeiben - Malinovo, mindössze 7 km-re Pozsonytol,  könnyen elérhető Pozsonybú és autópályarú D1-es.  

 

Malinovo - Szlovákia            Malinovo - Szlovákia
 

Prága

A Prága nyilvános tanfolyamokat a képzési központba tarcsuk - ICA közközpont földszintjén egy modern irodaházba - Vysehrad Garden, The Pankraci 26, 140 00 Prága 4.

 


 
Nyílt, félig nyílt és vállalati képzések
Képzéseinket nyílt, félig nyílt és vállalati tanfolyamokként valósítjuk meg. Amennyiben testre szabott vállalati tanfolyamaink iránt érdeklődikkérem írjon nekünk.
 

Ár

A félnapos Bevezetés a PRINCE2 projektvezetési módszertanba tanfolyam ára 37 €/ fő.

Az ár magában foglalja a képzéshez szükséges anyagok, frissítő és ebéd költségeit a tanfolyam idejére.

A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t.  


Különleges ajánlat: 

Amennyiben Ön megrendeli nálunk a Bevezetés PRINCE2 képzést és az elvégzésétől számított 60 napon belül  megrendeli a PRINCE2 Foundation képzést, kedvezményt kap a tanfolyam árából számított 30 € értékben.

Garancia a legjobb árra: 

Amennyiben Ön bárhol kedvezőbb árajánlatot kapna a Bevezetés PRINCE2 tanfolyamra Magyarországon,Csehországban vagy Szlovákiában,mi felülmúljuk az ajánlatot.  Elég a konkurencia ajánlatát felmutatni.


Naptár a képzésekről és tanfolyamokról

Időpontokról, nyilvános képzéseink és tanfolyamaink áráról szóló további információért kattintson a Naptár és tanfolyamok ára menüpontra. Ha nem találja meg az Ön számára megfelelő időpontot, helyszínt, esetleg érdekelné Önt a vállalaton belüli képzés, bizalommal forduljon hozzánk.


Hogyan tudja megrendelni?

Kérem töltse ki megrendelő űrlapunkat vagy jelentkezzen:
POTIFOB Ltd, prince2@potifob.com, tel. +36-21-252-3150