PRINCE2 Foundation

PRINCE2 Practitioner

Kalender unserer offentlichen Trainings

   PRINCE2 ATO

 

   ITIL ATO

PRINCE2, PMI képzések és tanfolyamok

Jelenlegi hely

 

A tanfolyam kiválasztásának segítségére az akkreditált képzések összehasonlító táblájával  szolgálunk Önnek.

 

Tanfolyamaink közé tartoznak:  

PRINCE2

PMI

 


Helyszín

A nyílt tanfolyamokat bevált tantermeinkben valósítjuk meg Magyarországon és külföldön egyaránt. A félig nyílt és vállalati képzéseinket az ügyfél székhelyén illetve megegyezés esetén más helyszínen valósítjuk meg.
 
Pozsonyi
A Pozsonyi nyilvános tanfolyamokat tarcsuk a saját helyiségeiben - Malinovo, mindössze 7 km-re Pozsonytol,  könnyen elérhető Pozsonybú és autópályarú D1-es.  
 
 
Malinovo - Szlovákia          Malinovo - Szlovákia
 
 

 


Milyen teendők várnak Önre a tanfolyam után

A hatékony projektvezetéshez nem a vizsga letétele a legfontosabb tényező, hanem az adott projektvezetési módszertan, valamint filozófiájának megértése, a kapcsolat megteremtése a gyakorlattal már a képzés során és a tanultak tényleges felhasználása.

Éppen ezért szakmailag támogatjuk diákjainkat attól a pillanattól kezdve, ahogy bejelentkeznek valamely tanfolyamunkra egészen három hónappal a tanfolyam utánig - és nem csak a tanfolyamra vagy a vizsgára való felkészítés során, hanem főként a megszerzett ismeretek alkalmazásánál a projektvezetés területén.

Mellékesen, a diákjaink eddigi sikerességi aránya (pass rate) a PRINCE2: 2009 vizsgán eléri a több mint 93 %-ot, a  PRINCE2: 2009 Foundation, P3O, MSP szinten a teljes 100 %-ot.

 


Időpontokról, nyilvános képzéseink és tanfolyamaink áráról szóló további információkért kattintson a Naptár és tanfolyamok ára menüpontra. Ha nem találja meg az Ön számára megfelelő időpontot, helyet, esetleg érdekelné az intra-képzés, kérjük, bizalommal forduljon hozzánk.

A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t.