PRINCE2 Foundation

PRINCE2 Practitioner

Kalender unserer offentlichen Trainings

   PRINCE2 ATO

 

   ITIL ATO

Minőség, időpont biztosítása a legjobb áron

Jelenlegi hely


Minőséggarancia

Bár egyedülálló garanciát vállalunk a legkedvezőbb árra, tisztában vagyunk azzal, hogy PRINCE2 és egyéb módszertani képzéseink jelentős befektetést jelenthetnek, valamint több potenciális érdeklődőnkben felmerül a kérdés: "Mi lesz, ha a tisztességes felkészülés ellenére nem teszem le a vizsgát?"

Jelen pillanatban az egyetlen cég vagyunk, amely a következő minőséggaranciát biztosítja: Amennyiben Ön megvásárolja a POTIFOB PRINCE2 tanfolyamát, betartja az oktató utasításait a képzés előtti felkészülést illetően is, valamint részt vesz a teljes képzésen, ennek ellenére a vizsgán mégis sikertelen lenne a PRINCE2 Foundation vagy Practitioner vizsgán, még egyszer elvégezheti a tanfolyamot ingyen Csak a vizsga ismétlésének illetékét kell befizetnie - a PRINCE2 Foundation esetén 200 €/ fő, PRINCE2 Practitioner esetén 240 €/ fő. 

Egyébként ezt a garanciánkat nem alkalmazzuk széles körben - a diákok eddigi sikerességi aránya (pass rate) a PRINCE2: 2009 vizsgákon ugyanis több mint 93%-os és a PRINCE2 Foundation szinten közel 100%-os, miközben a legnagyobb akkreditált képzéseket szolgáltató cég vagyunk Közép-Európában.

 


A tanfolyam időpontjának a garanciája

Tiszteletben tartjuk ügyfeleink idő- és pénzberuházását. Ezért garantáljuk, hogy amennyiben Ön bejelentkezik valamelyik tanfolyamunkra és időben befizeti a résztvételi díjat, nem töröljük a tanfolyamot a résztvevők hiánya vagy más okból. 

 


Garancia a legkedvezőbb árra

Amennyiben Ön bárhol kedvezőbb árajánlatot kapna akkreditált PRINCE2 Foundation, PRINCE2 Practitioner vagy PRINCE2 Foundation + Practitioner tanfolyamokra Magyarországon, Csehországban vagy Szlovákiában  és hasonló garanciákat mint a mi, felülmúljuk az árajánlatot. Elég a konkurencia ajánlatát felmutatni.  

Ezt a garanciát annak köszönhetjük, hogy a POTIFOB az első PRINCE2 akkreditált képzést nyújtó vállalat saját szlovák akkreditált oktatóval (PRINCE2 Approved Trainer). Ezt a tényt tükrözik alacsonyabb költségeink: nincs szükség külföldi tanárt fizetni, a repülőjegyét, szállását, stb. Ezt a költségelőnyt végső soron az ügyfeleink érzik, valamint ennek köszönhetően engedhetjük meg magunknak, hogy egyedülálló garanciát kínáljunk a legkedvezőbb árra. 

Amennyiben Önnek bármilyen aggodalma lenne az alacsony ár - magas minőség relációval szemben: