PRINCE2 Foundation

PRINCE2 Practitioner

Kalender unserer offentlichen Trainings

   PRINCE2 ATO

 

   ITIL ATO

Projektvezetési tanúsítvány PRINCE2 Practitioner tanfolyama

Jelenlegi hely

Projektvezetési PRINCE2 2017 Practitioner tanfolyam 

a fejlettebb szintű projekt menedzsmentj tanfolyam PRINCE2  módszer szerint. PRINCE2 Practitioner kurzus elvégzése előtt szükséges elsajátitani a PRINCE2 metodikát a PRINCE2 Foundationnak megfelelő szintjén. A PRINCE2 Practitioner certifikációhoz szükséges feltétele az előzo PRINCE2 Foundation vizsga  letétele, vagy érvényes PMI PMP, PMI CAPM certifikáció, vagy IPMA bármilyen szintjének bizonyitvány felmutatása.

 
PRINCE2 Practitioner tanfolyam célja
A tanfolyam célja, hogy: 
 • a résztvevők mélyebben megértsék a PRINCE2 projektvezetési módszertan filozófiáját
 • a résztvevők megtanulják alkalmazni a PRINCE2-t projektvezetésre olyan környezetben, mely támogatja ezt a módszertant
 • a résztvevők felkészüljenek a nemzetközi PRINCE2 Practitioner vizsgára és a tanfolyam végén ezt sikeresen meg is szerezzék.

 
Résztvevők és előnyök
Ez a tanfolyam projektvezetők, csoportvezetők, koordinátorok, elemzők, minőségbiztosítási szakértők számára alkalmas és mindazoknak, akik:
 • részt vesznek a projektvezetésben
 • szeretnék megismerni a PRINCE2 projektvezetési módszertant
 • szeretnék megszerezni a független, világszerte elismert tanúsítványt, mely igazolja a projektvezetési képességeiket
 • szeretnék képességeiket fejleszteni a PRINCE2 módszertan gyakorlati alkalmazása által
 • szeretnék megszerezni a független, világszerte elismert PRINCE2 Practitioner tanúsítványt, mely igazolja a projektvezetési képességeiket.

A tanfolyam leírása

 
A PRINCE2 Practitioner kétnapos tanfolyam, mely végén a résztvevők nemzetközi tanúsító szervezet PRINCE2 Practitioner vizsgán vesznek részt. A résztvevőktől elvárandó, hogy a képzés előtt kb. 10 órát önálló felkészülésre szenteljenek az oktató utasításai alapján. Ezt a felkészülést érdemes minimálisan 1 hétre felbontani a tanfolyam kezdete előtt.
 

POTIFOB: a PRINCE2® akkreditált képzési szervezete.

A tanfolyam elvégezhető angol, magyar vagy német nyelven. Az oktatási anyagok elérhetőek angol nyelven.  Az akkreditált vizsga a résztvevők választása alapján összeállított angol, német,  cseh, francia vagy spanyol nyelven. 

 
 

A PRINCE2 Practitioner tanfolyam valamennyi résztvevője megkapja:

 • hivatalos AXELOS "Managing Successful Projects with PRINCE2: 2009" (PRINCE2: 2009 Kézikönyv) kiadványt
 • színes résztvevői kézikönyvet gyakorlatokkal, tesztekkel és prezentációkkal
 • hozzáférést biztosít az interaktív e-learning környezet 
 • 26 PRINCE2 sablonok
 • e-mailes szakmai támogatást a tanfolyam megrendelésétől kezdve a befejezésétől számított 3 hónapig

 
A PRINCE2 Practitioner tanfolyam elvégzésének előfeltétele a PRINCE2 Foundation tanfolyam elvégzése a mi vállalatunknál vagy más akkreditált szolgáltatónál, valamint a leírni PRINCE2 Foundation vizsga.
 
A PRINCE2 Practitioner tanfolyam előkészít a nemzetközi vizsgára, melyet a résztvevők a 2. nap végén vesznek részt. A résztvevők több száz gyakorló kérdésre válaszolnak a PRINCE2 területéről és két gyakorló tesztet kapnak kiértékeléssel és a válaszok indoklásával együtt. A résztvevőktől elvárandó, hogy a képzés előtt is időt szenteljenek önálló tanulásra az oktató utasításai alapján.
 
A PRINCE2 Practitioner vizsga értékeli, hogy a jelölt képes -e alkalmazni a PRINCE2-t egy egyszerűbb projekt irányításához olyan környezetben, mely támogatja a PRINCE2 módszertant. A jelöltnek bizonyítania kell a PRINCE2 Foundation szinthez szükséges képességeit, valamint azt, hogy a PRINCE2 módszertant úgy alkalmazza, hogy segítségével feladatokat old meg a projektvezetés területén. Konkrétabb követelmények:
 
 • valamennyi folyamat, téma és technika, valamint irányítási termék (management products) alkalmazásának elsajátítása
 • a folyamatok, témák, technikák és irányítási termékek közötti kapcsolatok megértése és a szerzett tudás alkalmazásának elsajátítása
 • a PRINCE2 módszertani folyamatok, témák és technikák céljának megértése
 • a PRINCE2 módszertan testre szabásának képessége különböző projektkörnyezet esetén.

Helyszín

Budapest
A nyílt tanfolyamokat Budapesten bevált tantermeinkben valósítjuk meg. A félig nyílt és vállalati képzéseinket az ügyfél székhelyén illetve megegyezés esetén más helyszínen valósítjuk meg.

Pozsonyi
A Pozsonyi nyilvános tanfolyamokat tarcsuk a saját helyiségeiben - Malinovo, mindössze 7 km-re Pozsonytol, könnyen elérhető Pozsonybú és autópályarú D1-es. 
 
Malinovo - Szlovákia          Malinovo - Szlovákia
 
 

Prága
A Prága nyilvános tanfolyamokat tarcsuk a saját helyiségeiben - Urbánkova 15, 143 00 Prága 4.

Nyílt, félig nyílt és vállalati képzések

Képzéseinket nyílt, félig nyílt és vállalati tanfolyamokként valósítjuk meg. Amennyiben testre szabott vállalati tanfolyamaink iránt érdeklődik, kérem írjon nekünk. 

Ár

A kétnapos PRINCE2 Practitioner tanfolyam ára 890 € személyenként. Az ár magában foglalja az összes szükséges képzési anyag, PRINCE2 2017 kézikönyv, PRINCE2 Practitioner vizsga, frissítő és ebéd költségeit a tanfolyam idejére.
 
 
A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t.  
 

Különleges ajánlat:  

amennyiben Ön együtt rendeli meg a PRINCE2 Foundation és Practitioner tanfolyamokata képzések teljes ára együtt mindn a tanfolyam ára 1 585 / fő. Ezt az ajánlatot nem lehet kombinálni más kedvezménnyel. Ajánlatunk  megrendelésekor  a felkészülésre  hivatalos AXELOS publikációt "Managing Successful Projects with PRINCE2 2017" (PRINCE2 2017 kézikönyv) kap kézhez, mely a teljes PRINCE2 verziót tartalmazza a "könnyített" AXELOS "PRINCE2 Pocketbook" publikáció helyett.
 

Minőséggarancia: 

amennyiben Ön betartja az oktató utasításait és részt vesz a teljes képzésen, ennek ellenére mégis sikertelen lenne a PRINCE2 Foundation vagy Practitioner vizsgán, még egyszer elvégezheti a tanfolyamot ingyen. Csak a vizsga ismétlésének díját kell kifizetnie (240 €/ fő). Ezt a lehetőséget a diákok csak ritkán használják ki, mivel a sikerességi arányuk a PRINCE 2 vizsgákon eléri a 90 %-ot.

 

Garancia a legkedvezőbb árra: 

amennyiben Ön bárhol kedvezőbb árajánlatot kapna akkreditált PRINCE2 Foundation, PRINCE2 Practitioner vagy PRINCE2 Foundation + Practitioner tanfolyamokra Magyarországonmi felülmúljuk az ajánlatot. Elég a konkurencia ajánlatát felmutatni.

Naptár a képzésekről és tanfolyamokról
 
Időpontokról, nyilvános képzéseink és tanfolyamaink áráról szóló további információkért kattintson a Naptár és tanfolyamok ára menüpontra. Ha nem találja meg az Ön számára megfelelő időpontot, helyszínt, esetleg érdekelné Önt a vállalaton belüli képzés, bizalommal forduljon hozzánk.
 

Hogyan tudja megrendelni?

Kérem töltse ki megrendelő űrlapunkat vagy lépjen kapcsolatba velünk.